The Vine of the Soul

CONTACT en Behandelingen

                                       Mijn alter ego: Redhorse Woman

         

Behandelingen, ceremonies en foto-readings

Er zijn regelmatig ceremonies/ workshops/ bijeenkomsten met en zonder ayahuasca in Amsterdam. Voor het programma kun je me een mail sturen. We geven ook indien nodig individuele behandelingen/genezingen/bevrijdingen. Dat is altijd zonder ayahuasca. 

Omdat veel mensen twijfelen wat voor hun geschikt is bieden we nu ook foto-readings aan. Mensen die twijfelen over deelname aan een een groeps ceremonie of aan de noodzaak van een privĂ©-behandeling kunnen een foto mailen.  Tegen betaling van 50 Euro (dat is incl. 21% BTW)  krijg je dan een analyse van het energiesysteem en een oplossing wat er aan gedaan kan worden.

Let wel, wij zijn genezers, dus wij kijken alleen maar naar hetgeen genezen of verbeterd kan worden. Je krijgt dus geen uitgebreide omschrijving van je bent dit of dat geweest in een vorige leven, alleen wat relevant is voor de genezing krijgen wij te zien en wat er op dit moment aan gedaan kan worden.Als je meteen een behandeling boekt in een groep of individueel, is de foto-reading gratis. 

 Verder blijven wij het Karmisch Lichaam verwijderen (zie daarover het hoofdstuk op deze website) als een van de belangrijkste behandelingen aanbieden. Dat kan zowel met als zonder ayahuasca gedaan worden, voor ons maakt dat geen verschil.  

Mail naar divine.juice@yahoo.com


 Ook kun je mijn volledig Nederlandstalige website bekijken met informatie:  www.ayahuasca-genezing.org