The Vine of the Soul

CONTACT en Behandelingen

                                       Mijn alter ego: Redhorse Woman

         

Behandelingen, ceremonies en foto-readings

Er zijn regelmatig ceremonies/ workshops/ bijeenkomste met en zonder ayahuasca in Amsterdam. Voor het programma kun je me een mail sturen. We geven ook indien nodig individuele behandelingen/genezingen/bevrijdingen. Dat is altijd zonder ayahuasca. 

Omdat veel mensen twijfelen wat voor hun geschikt is bieden we nu ook foto-readings aan. Mensen die twijfelen over deelname aan een een groeps ceremonie of aan de noodzaak van een privĂ©-behandeling kunnen een foto mailen.  Tegen betaling van 50 Euro (dat is incl. 21% BTW)  krijg je dan een analyse van het energiesysteem en een oplossing wat er aan gedaan kan worden. Let wel, wij zijn genezers, dus wij kijken alleen maar naar hetgeen genezen of verbeterd kan worden. Je krijgt dus geen uitgebreide omschrijving van je bent dit of dat geweest in een vorige leven, alleen wat relevant is voor de genezing krijgen wij te zien en wat er op dit moment aan gedaan kan worden..Als je meteen een behandeling boekt in een groep of individueel, is de foto-reading gratis. 

 Verder blijven wij het Karmisch Lichaam verwijderen (wij noemen dat kortweg KBR Karmic Body Removal) als een van de belangrijkste behandelingen aanbieden. Dat kan zowel met als zonder ayahuasca gedaan worden, voor ons maakt dat geen verschil. Daarbij kunnen nu we dus ook  de 2 belangrijkste implants verwijderen ( zie het hoofdstuk over Bevrijd uit de Dualiteit) . Mensen die al KBR gedaan hebben en deze nieuwe behandeling alsnog willen laten doen, kunnen dat in een groep ceremonie of privĂ© laten doen. 

Verder willen we na de zomer van 2017  workshops zonder ayahuasca gaan geven over het verbreken van soul contracten en de verbinding met het Hoger Zelf. We willen retreats gaan geven in Gambia in januari/februari 2018 met ayahuasca om al deze onderwerpen die op de webiste behandeld worden verder uit te diepen. We hebben zoveel te bieden en we zijn helaas maar met zo weinig mensen (3) die dit kunnen aanbieden.  Dus veel plannen zullen pas later in het jaar (na de zomer) of begin volgend jaar volledig uitgewerkt kunnen worden.  Wel gaan we na de zomer van 2017  weer veel meer individuele behandelingen geven, zoals ik die ook  in 2015 en 2016 heb aangeboden.. Als je op de hoogte wil blijven en op de mailinglijst wil komen, of een ceremonie of een behandeling wil:  

Mail naar divine.juice@yahoo.com

 Ook kun je mijn volledig Nederlandstalige website bekijken met informatie:  www.ayahuasca-genezing.org