The Vine of the Soul

CONTACT en Behandelingen

                                       Mijn alter ego: Redhorse Woman

         

Behandelingen, ceremonies en foto-readings

Iedere twee weken is er een ayahuasca ceremonie in Amsterdam met een groep van ongeveer 12- 15 deelnemers. Voor het programma kun je me een mail sturen. We geven ook individuele behandelingen/genezingen/bevrijdingen zonder ayahuasca. 

Omdat veel mensen twijfelen over wel of geen deelname aan ayahuasca, bieden we nu ook foto-readings aan. Mensen die twijfelen over deelname aan een ayahuasca-ceremonie of aan de noodzaak van een privĂ©-behandeling kunnen een foto mailen.  Tegen betaling van 50 Euro (dat is incl. 21% BTW)  krijg je dan een analyse van het energiesysteem en een oplossing wat er aan gedaan kan worden. Let wel, wij zijn genezers, dus wij kijken alleen maar naar hetgeen genezen of verbeterd kan worden. Je krijgt dus geen uitgebreide omschrijving van je bent dit of dat geweest in een vorige leven, alleen wat relevant is voor de genezing krijgen wij te zien en wat er op dit moment aan gedaan kan worden..Als je meteen een behandeling boekt, is de foto-reading gratis. 

 Verder blijven wij het Karmisch Lichaam verwijderen (wij noemen dat kortweg KBR Karmic Body Removal) als een van de belangrijkste behandelingen aanbieden. Daarbij kunnen nu we dus ook  de 2 belangrijkste implants verwijderen ( zie het hoofdstuk over Bevrijd uit de Dualiteit) . Mensen die al KBR gedaan hebben en deze nieuwe behandeling alsnog willen laten doen, kunnen dat in een groep ceremonie of privĂ© laten doen. 

Verder willen we na de zomer van 2017  workshops zonder ayahuasca gaan geven over het verwijderen van contracten. We willen retreats gaan geven met ayahuasca om al deze onderwerpen die op de webiste behandeld worden verder uit te diepen. We hebben zoveel te bieden en we zijn helaas maar met zo weinig mensen (3) die dit kunnen aanbieden.  Dus veel plannen zullen pas later in het jaar (na de zomer) of begin volgend jaar volledig uitgewerkt kunnen worden.  Wel gaan we weer volop individuele behandelingen geven. Als je op de hoogte wil blijven en op de mailinglijst wil komen, of een ceremonie of een behandeling wil:  

Mail naar divine.juice@yahoo.com

 Ook kun je mijn volledig Nederlandstalige website bekijken met informatie:  www.ayahuasca-genezing.org