The Vine of the Soul

CONTACT en info over mijzelf

                                       Mijn alter ego: Redhorse Woman

I               Over mijzelf –  de initiator van The Awakening


Er is de laatste tien jaar ontzettend veel geschreven over ayahuasca en de visioenen die het middel oproept. Er zijn tientallen boeken en studies verschenen, er zijn wereldwijde conferenties gehouden waarin wetenschappers met elkaar hun nieuwste inzichten deelden over de bijzondere werking van deze plant. Ook zijn er heel veel ceremonies gehouden in alle Europese landen, zodat ook westerse mensen de kracht van dit medicijn konden ervaren.

In de afgelopen vijftien jaar heb ik voor vele sjamanen uit Zuid-Amerika ayahuasca-ceremonies mogen organiseren waarbij honderden deelnemers genezing en momenten van verlichting hebben ervaren. Ik heb intensief met deze medicijnmannen en –vrouwen gesproken en ik heb daardoor heel veel van hun kunnen leren. Zij reizen naar andere werelden en sterrenstelsels, ze dalen af in het verleden, ze werken met het heden en ze kunnen in de toekomst kijken. Omdat ik hun kennis en tradities beter wilde begrijpen heb ik zelf ook een aantal ingrijpende initiaties ondergaan. Ik ben vier keer in het Amazone gebied van Ecuador geweest bij de Shuar Indianen voor de zogenaamde Natemamu-ayahuasca ceremonies en de Inwijding bij de Heilige Watervallen.

Ook ben ik twee keer in Brazilië geweest voor een verdere verdieping en verbinding met de Santo Daime kerk, de grootste ayahuasca-kerk ter wereld, waar ik sinds 2006 lid van ben. En ik heb vier keer een Vision Quest gedaan in de traditie van de Noord Amerikaanse Indianen, the Native American Church of Izitlachlan, waarbij je vier dagen en nachten in je eentje op een bergtop zit zonder eten en drinken. Ongetwijfeld het zwaarste wat ik ooit gedaan heb, maar het heeft me ook de meeste spirituele kracht gegeven.

Toen ik in het jaar 2000 begon met het organiseren van ayahuasca rituelen onder de naam The Awakening was de eerste sjamaan waarmee ik begon te werken Nanki Nantipia van de Shuar stam uit Ecuador. Via hem kwam ik contact met Hilario en Miguel Chiriap, twee broers, allebei krachtige sjamanen van de Shuar stam die een ongelofelijke belangrijke invloed op mijn ontwikkeling als spiritueel genezeres hebben gehad. Ik heb van hen geleerd hoe het niet moet en hoe het wel moet gaan. 

Ik ben in de afgelopen vijtien jaar zelf opgeleid om ayahuasca-ceremonies te mogen begeleiden. Ik geef ceremonies met groepen van max 15 deelnemers en ook individuele behandelingen zonder ayahuasca

Voor het programma alle mogelijkheden kun je een mail sturen naar:divine.juice@yahoo.com

 Alle groeps-ceremonies en individuele sessies vinden plaats 
in Amsterdam en omgeving


Voor mijn programma:

Stuur een mail naar: divine.juice@yahoo.com