The Vine of the Soul

I N F I N I T E   H E A L I N G

 Emotionele Genezing is ook mogelijk zonder gebruik ayahuasca

Moe, depressief, angstig, boos of last van stress?

Infinite Healing is een methode waarmee je al je negatieve emoties, allergieën en ziekten
uit je energie systeem kunt ontladen.

Voorbeelden van zaken die ontladen kunnen worden:
Angst, verdriet, stress, geldzorgen, depressie, vermoeidheid, onzekerheid, negativiteit, woede/boosheid, agressie, verslavingen, niet kunnen loslaten, gebrek aan levenslust, emotionele pijn, ongelukkig zijn, teleurstelling, trauma’s, gebrek aan zelfvertrouwen, verslavingen, gluten-allergie, melk-allergie, hooikoorts en medicijngebruik.

Je kunt er in principe alles mee ontladen/ontstoren wat een belasting is voor je energie systeem. De methode zelf is heel eenvoudig te leren en kost niet meer dan een paar minuten per thema. Als je er thuis serieus mee aan het werk gaat kun je binnen 2  of 3 weken alles ontladen wat je belast. Vaak ben je je niet zo bewust van deze belasting, maar voel je pas het verschil als je het je ontstoort hebt. Je voelt dan een enorme opluchting en bevrijding. Er valt letterlijk een last van je af. Daarna ga je je lichter, vrolijker, energieker en levenslustiger voelen, want er drukt niets meer op je.

Je kunt er ook ziekten mee ontstoren. Dat betekent niet dat die ziekten dan meteen genezen, maar je ontstoort de lading die het geeft op de energiehuishouding. Als je energiesysteem en dus ook je immuunsysteem vrij zijn van ladingen is er meer kans op genezing of verbetering van de klachten. Je wordt er namelijk een stuk sterker door.

Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld geldzorgen ontstoren. Dat betekent niet dat je dan meteen meer geld krijgt. Het betekent wel dat je er minder zorgen over hebt en dat je daardoor meer energie en kracht hebt om een oplossing te vinden om meer geld te krijgen.

Ontladen/ontstoren zorgt ervoor dat je niet langer vastloopt in dezelfde vicieuze cirkel waardoor er meer vrijheid ontstaat om je leven anders in te richten.

En iedereen kan het leren: jong en oud, rijk en arm, dom en slim, ziek en gezond.