The Vine of the Soul

Reacties van deelnemers

* Tijdens mijn zoektocht naar eerlijke en open informatie over ayahuasca ben ik op jouw site beland. Ik waardeer heel erg jouw openheid over de plant. Jij vertelt er tenminste bij dat er ook duistere bezeten sjamanen zijn en dat er bij ceremonies entiteiten het lichaam kunnen overnemen. Dit zal je niet vrij snel horen bij commerciële ayahuasca communities waar alles alleen maar roze geur en maneschijn lijkt te zijn.. Het lijkt erop dat het een hiërarchische bedrijf is geworden met vooral winstoogmerk voor de organisators. M. 

 

* Een aantal maanden geleden heb ik bij The Awakening een ceremonie mogen ervaren en ik ben hier enorm dankbaar voor. Zeker ook de wijze waarop zij mij geduldig en toegewijd door deze reis heeft begeleid. 
Ik merkte bij mezelf naarmate de dag van de ceremonie naderde een enorme angst en bleek ook weerstand van negatieve krachten waarvan ik me nu bevrijd voel .Na deze sessie ervaar ik beduidend meer rust en vrede in mezelf.Tijdens deze sessie mocht ik intense liefde en eenheid ervaren. En er is ook diepe oude pijn getransformeerd en opgeruimd door ze opnieuw te beleven en los te laten. De sfeer voelde hiervoor veilig en vertrouwd. Het kan niet allemaal in een keer opgelost zijn en zal zeker nog een sessie volgen. 
Dankjewel en tot ziens.  J.
 
Ik wil je enorm bedanken voor je geweldige werk, als ik mijzelf nu vergelijk met een half jaar geleden dan ben ik er spiritueel wel erg op vooruit gegaan, maar ik weet dat er nog een lange weg te gaan is die niet altijd zo gemakkelijk gaat zijn. Ik droom echt van een betere wereld, ik zou hier persoonlijk veel voor over hebben. S.
 
My therapist was very happy to see how fine I came back after the ayahuasca-retreat I did with you in Gambia. He told me, that it is much more easier to talk with me now, because the energy is much more light and brighter. He wants to come with me to you for a session in Amsterdam.I still need some time to integrate all this good things in my allday life and I still think, there is much more to do in future. but for now I enjoy my new light and try to do what I have to do as I would love to do it. B. from Berlin
 

Ervaring van een ceremonie bij Hannah

 Ik liep al jaren lang rond te zoeken naar een genezer die me kon helpen met de vage klachten die ik had. Ik bleef maar entiteiten aantrekken in mijn leven en ik hopte van paranormaal healer naar paranormaal healer en van ayahuasca ceremonie naar ayahuasca ceremonie. Ik vond heling in de ceremonies maar het probleem waar ik voor kwam bleef, ik bleef namelijk geplaagd worden door moeheid, vage tintelingen door mijn lijf en aura en rare klachten waar niemand het antwoord op wist.

 Bij menig ayahuasca ceremonie werd ik van het kastje naar de muur gestuurd, in deze ceremonie zouden geen kwade geesten komen. Ook als ik begon over entiteiten kon niemand me helpen en kreeg ik telkens weer dezelfde adviezen, goed gronden en goed afsluiten want nee, hier komen ze niet binnen. Klap op de vuurpijl was een ceremonie  uit Peru volgens het traditionele planten medicijn. Ik heb nog nooit zoveel kwade geesten gezien, en omdat ik al hevig verzwakt was konden deze er ook nog wel bij.

 

Uiteindelijk heb ik Hannah benaderd omdat ik wist dat zij entiteiten kan uitdrijven. Ik heb zo ontzettend uitgekeken naar deze dag en ik heb meer cadeaus ontvangen dan ik had durven hopen. Het begon met een open en warm gesprek waarin werd uitgelegd wat ik kon verwachten en hoe duistere geesten ons ook weghouden bij degene die ons kunnen helpen ware genezingen te bewerkstelligen. Dit wist ik zelf ook al, maar het is heerlijk om een keertje niet vreemd aangekeken te worden als je begint over kwade geesten.

 

Toen begonnen we met drinken en na een kwartier voelde ik al dat iemand me geestelijk flink onder druk aan het zetten was. Ik liet het Hannah weten en haar woorden "we gaan je in orde maken" klopten helemaal. Na een flinke strijd vertrok de sterkste entiteit, die kon niet op tegen het licht van aartsengel Michael die Hannah op dat moment channelde. Ik heb nog nooit zoveel vurig licht door mijn systeem voelen gaan.

 

En Hannah bleef maar doorgaan, aangemoedigd door mijzelf. Een voor een vertrokken de entiteiten. Na een flinke aardbeving in mijn systeem kwamen oude trauma's vrij en bood Hannah een luisterend oor. Ze moedigde me flink aan om te voelen en niet alles te beredeneren. Wat me opviel is dat ze me echt begreep en er ook op doorging wanneer het nodig was. Door dit extra licht van Hannah op mijn trauma's voelde ik me gesteund, en durfde ik het aan om het ook te voelen. Ik heb nog veel werk te verzetten, maar ik dank God op mijn blote knieën dat Hannah op mijn pad is gekomen.

 

 De hele ceremonie klopte gewoon, en ik raad iedereen die op zoek is naar waarachtige heling en klaar is om het transformatieproces aan te gaan om vol overgave bij Hannah te komen drinken. Ze is een baken van Licht en beschikt over jarenlange ervaring. In tegenstelling tot de sjamanen uit de Amazone die met voorouders en bosgeesten werken werkt Hannah met de sterkste helpers die er zijn: Aartsengelen, Christus, engelen, moeder Aarde en vader Zon.

Ik wens je een mooi transformatieproces toe! N. te Den Haag

 

 Dear Hannah, you have given me my life back. For the first time in many years I feel alive. You are in my heart forever. D. uit Zwitserland

 

Dear Hannah,

I want to thank you for the profound Ayahuasca ceremony. It was very deep, powerful, pure spirit working through you that I have not yet experienced so far from somebody European! Thank you so much! I am working on the integration of my insights and experiences. Bottomline is to start a new life symbolically and psychologically and in the outside world. Thank you so much for making this possible. R. from Germany

 

Lieve Hannah,  hoop dat het goed met jou gaat! 

 Wil je graag even laten weten dat er zeker veel en veel meer lichtheid, vrolijkheid en vreugde is gekomen. Ook meer energie!! Kijk uit naar de volgende x.  met liefde voor jou, J.

 

Hi Hannah,
Na jouw individuele behandeling  voel me helemaal geweldig, rustig, gemoedelijk, ECHT vrolijk weer en zin om te leven en nog veel meer goede dingen. 

 Ik kijk uit naar een volgende ceremonie en ervaar nu al inderdaad wonderen en dat mensen in mijn goddelijke matrix van licht, liefde, compassie en vergeving ook zo zijn. Alles is zacht!   knuffels G.